Trouwjurken vermaken

Meer dan 35 jaar ervaring

Avondjurk en galajurk vermaken

Avondjurk of galajurk laten verstellen of laten vermaken? Met meer dan 22 jaar ervaring in het verstellen en vermaken van avondjurken en galajurken bent u bij mij aan het juiste adres.
Veel vrouwen kopen een jurk vér voor de bijzondere gelegenheid en komen er later achter dat deze niet meer die perfecte pasvorm had als toen de avondjurk of galajurk werd gekocht.
Ook kopen steeds meer vrouwen een avondjurk of galajurk via het Internet zonder te passen of een tweedehands avondjurk of galajurk.


 

In alle gevallen is het gewenst en soms nodig om de jurk (weer) perfect op maat te maken. Ik heb al ontelbare avondjurken en galajurken vermaakt, groter gemaakt, ingenomen en zelfs mooier gemaakt door toevoeging van bijvoorbeeld extra kant, lint of accessoires.
 

Wat er ook gebeurt of nodig is, ik zorg er voor dat uw avondjurk of galajurk op die speciale avond van u de mooiste verschijning van de avond maakt.
 

Het is wel zaak om ruim van te voren een afspraak te maken. Het is niet ongebruikelijk dat er tussentijds 1 of meerdere malen gepast moet worden en daar gaat natuurlijk tijd overheen.

 

Ik ben gevestigd in Purmerend maar vermaak ook vaak avondjurken en galajurken voor klanten uit bijvoorbeeld Volendam, Edam, Monnickendam, Zaandam en zelfs Amsterdam en Hoorn.
 

De kosten voor het verstellen van een avondjurk of galajurk zijn vanzelfsprekend afhankelijk van wat er moet gebeuren. Ik geef vooraf altijd een prijsindicatie aan.
 
Bel me op 06 20245674, stuur een e-mail naar info@kledingverstellen.nl of vul het informatie formulier in als u ook uw avond- of galajurk wilt laten verstellen of vermaken.