Kleding verstellen en kledingreparatie Purmerend Weidevenne

Gespecialiseerd in trouwjurken en galajurken

Trouwjurken en bruidsjurken vermaken en verstellen

Trouwjurk of bruidsjurk laten verstellen of laten vermaken? Met meer dan 22 jaar ervaring in het verstellen en vermaken van trouwjurken en bruidsjurken bent u bij mij aan het juiste adres.

Veel bruiden kopen een jurk vér voor hun trouwdag en komen er later achter dat de trouwjurk of bruidsjurk niet meer die perfecte pasvorm had als toen deze werd gekocht. Ook kopen steeds meer bruiden hun trouwjurk of bruidsjurk via het Internet zonder te passen.

In alle gevallen is het gewenst en soms nodig om de jurk (weer) perfect op maat te maken. Ik heb al ontelbare trouwjurken en bruidsjurken vermaakt, groter gemaakt, ingenomen en zelfs mooier gemaakt door toevoeging van bijvoorbeeld extra kant, lint of accessoires.


 
Wat er ook gebeurt, ik zorg er voor dat uw trouwjurk op uw trouwdag van u de mooiste bruid ter wereld maakt.

Het is wel zaak om ruim van te voren een afspraak te maken. Het is niet ongebruikelijk dat er tussentijds 1 of meerdere malen gepast moet worden en daar gaat natuurlijk tijd overheen.

Ik ben gevestigd in Purmerend maar vermaak ook vaak trouwjurken voor bruiden uit bijvoorbeeld Volendam, Edam, Monnickendam, Zaandam en zelfs Amsterdam en Hoorn.


 
 De kosten voor het verstellen van uw trouwjurk zijn vanzelfsprekend afhankelijk van wat er moet gebeuren. Ik geef vooraf altijd een prijsindicatie aan.

Bel me op 06 20245674, stuur een e-mail naar info@kledingverstellen.nl of vul het informatie formulier in als u ook uw trouwjurk wilt laten verstellen of vermaken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren