Kleding verstellen en kledingreparatie Purmerend Weidevenne

Gespecialiseerd in trouwjurken en galajurken

Trouwjurk vermaken


 

Trouwjurk laten vermaken?

Een trouwjurk of bruidsjurk vermaken is het werk van een specialist. Tenslotte wilt u op uw bruiloft er perfect uit zien en is uw trouwjurk daar een hele belangrijke factor in. Elk lichaam heeft andere maten en vergt een aanpak op maat om er voor te zorgen dat de trouwjurk perfect past.
Met meer dan 35 jaar ervaring in het vermaken van trouwjurken en bruidsjurken bent u bij mij aan het juiste adres.

Uw trouwjurk laten vermaken | Eerste pas afspraak?

Bij de eerste pas afspraak doet u uw trouwjurk aan MET de trouwschoenen (vergeet deze dus niet mee te nemen!) en speld ik alles af tot deze de perfecte pasvorm heeft. Hierdoor krijgt u direct al een goed beeld van hoe de trouwjurk u op de bruiloft zal staan. Op basis hiervan maak ik een kostenraming. Heeft u extra wensen zoals extra bling of bijvoorbeeld extra kant kan dat natuurlijk ook. De kosten hiervoor worden ook vooraf bekend gemaakt.

Uw trouwjurk laten vermaken | Tweede pas afspraak?

Nadat ik de trouwjurk op maat heb gemaakt zal er een tweede pas afspraak moeten worden gemaakt om te zien of de jurk nu perfect past. Waar nodig bekijk ik waar de jurk nog wat aandacht nodig heeft. Nadat ik de laatste aanpassingen heb doorgevoerd maken we een afspraak voor de laatste pasbeurt.

Trouwjurk vermaken wanneer?

Veel bruiden kopen een jurk vér voor hun trouwdag en komen er later achter dat de trouwjurk of bruidsjurk niet meer die perfecte pasvorm had als toen deze werd gekocht. Ook kopen steeds meer bruiden hun trouwjurk of bruidsjurk via het Internet zonder te passen.
 
In alle gevallen is het gewenst en soms nodig om de jurk (weer) perfect op maat te maken. Ik heb al ontelbare trouwjurken en bruidsjurken vermaakt, groter gemaakt, ingenomen en zelfs mooier gemaakt door toevoeging van bijvoorbeeld extra kant, lint of accessoires.
 

 
Wat er ook gebeurt, ik zorg er voor dat uw trouwjurk op uw trouwdag van u de mooiste bruid ter wereld maakt.

Trouwjurk vermaken plannen

Het is wel zaak om ruim van te voren een afspraak te maken. Het is niet ongebruikelijk dat er tussentijds 1 of meerdere malen gepast moet worden en daar gaat natuurlijk tijd overheen.
 
Ik ben gevestigd in Purmerend maar vermaak ook vaak trouwjurken voor bruiden uit bijvoorbeeld Amsterdam,Volendam, Edam, Monnickendam, Zaandam, Hoorn, Alkmaar, Hilversum en Utrecht om maar een paar plaatsen te noemen.
 

 
 De kosten voor het vermaken van uw trouwjurk zijn vanzelfsprekend afhankelijk van wat er moet gebeuren. Ik geef vooraf altijd een prijsindicatie aan.
 
Bel me op 06 20245674, stuur een e-mail naar info@kledingverstellen.nl of vul het informatie formulier in als u ook uw trouwjurk wilt laten vermaken of verstellen.